INCOME LIFE

FUGRO CONSULT GmbH

Fugro Consult je vodilni ponudnik storitev za tehnologijo Direct Push v Nemčiji in drugod po Evropi.

Družba ima sedež v Nemčiji in vključuje oddelek za neposredno zaznavanje, ki upravlja več naprav Geoprobe, opremljenih z najsodobnejšimi potisnimi sondami in orodji.

Oddelek za neposredno zaznavanje uporablja tudi pet MIP-sistemov na mestu samem (on-site) za analize VOC za 3-D upodobitve onesnaževal in profiliranja tal. Vozila z on-site laboratoriji so opremljena z GC-FID/PID/DELCD za analizo MIP nosilnih plinov.
Posebna oprema in vozila omogočajo dostop do lokacij, kjer se izvaja sondiranje v skoraj vseh pogojih (omejen dostop, omejena širina, ekstremno neravne površine itd.).

Fugro Consult se ukvarja z nekaj raziskovalnimi projekti, pri čemer se osredotoča na področje raziskav in razvoja neposrednih potisnih orodij in opreme ter na izboljšave pri zbiranju vzorcev podzemne vode ter nadzorovanju podzemnih voda. Fugro Consult je že dobro znan akter na področju okoljskega poslovanja z dokazano ključno vlogo na svetovni ravni. Biti del družbe Fugro Consult pomeni, da smo bistveno povečali naše zmogljivosti glede neposrednega zaznavanja. V zvezi s projektom INCOME nam ta sprememba omogoča, da ponudimo še kakovostnejše storitve, povezane z našim prispevkom k nadaljnjemu uspehu raziskovalnega projekta.

Slike:

Logotip podjetja Fugro Consult GmbH
Logotip podjetja Fugro Consult GmbH