INCOME LIFE

Vabilo na interaktivno delavnico »Ali je trajnostna raba vodovarstvenega prostora uresničljiv cilj?«

V okviru projekta INCOME, evropskega okoljevarstvenega projekta, ki poteka na vodnih virih mesta Ljubljane in je financiran iz finančnega mehanizma LIFE+, želimo nekatera odprta vprašanja obravnavati skupaj s strokovno in splošno javnostjo.

Vabimo vas na interaktivno delavnico z naslovom »Ali je trajnostna raba vodovarstvenega prostora uresničljiv cilj?«, ki bo potekala v četrtek, 16. junija 2011, v veliki sejni sobi upravne stavbe JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana, od 9.-12.ure.

Na delavnici pričakujemo vašo aktivno udeležbo. Skupaj bomo odgovorili na odprta vprašanja, ki se porajajo ob problematiki. Tako bomo med drugim ugotavljali, ali je varovanje vodovarstvenega prostora na način, kot je v veljavi, dolgoročno učinkovita in strokovno utemeljena rešitev, ali je urbana raba prostora z dolgoročnim sprejemljivim vplivom na okolje na vodovarstvenih območjih sploh možna, in ali interesi, ki so trenutno prednostni, vodijo k trajnostni rabi vodovarstvenega prostora.

Pričakujemo udeležbo predstavnikov lokalnih skupnosti in državnih institucij, ki se ukvarjajo z rabo prostora in varovanjem okolja, urbanistov, arhitektov in projektantov ter drugih inženirskih organizacij, okoljskih nevladnih organizacij, upravljavcev vodovodov, dobrodošla pa je tudi splošna javnost.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e-naslov voka@vo-ka.si ali na telefon tajništva 01 58 08 364, najkasneje do10.6.2011. Število mest je omejeno.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš aktivni prispevek na delavnici. V pričakovanju, da bo delavnica uresničila vaša pričakovanja, vas lepo pozdravljamo.

dr. Brigita Jamnik, vodja projekta INCOME

Vabilo na 4. delavnico INCOME

Arhiv novic