INCOME LIFE

Interaktivna delavnica Register onesnaževalcev – zadetek INCOME v polno ali slepa ulica?

Vabilo na delavnico  Register onesnaževalcev – zadetek INCOME v polno ali slepa ulica?

Projekt INCOME, evropski okoljevarstveni projekt, ki poteka na vodnih virih mesta Ljubljane in je financiran iz finančnega mehanizma LIFE+, je privedel do prvih rezultatov, ki jih želimo obravnavati skupaj s strokovno in s splošno javnostjo.

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d. o. o. vas skupaj s partnerji vabi, da se udeležite interaktivne delavnice, Register onesnaževalcev – zadetek INCOME v polno ali slepa ulica?, ki bo potekala  v četrtek, 14. oktobra 2010 od 9.00 do 12.00 ure v veliki sejni sobi upravne stavbe JP VODOVOD-KANALIZACIJA d. o. o., Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana.

V aktivni razpravi bomo skupaj odgovorili na odprta vprašanja. Na katerih področjih mojega dela je register uporaben? Na katerih področjih bi ga bilo še mogoče uporabiti oziroma kdo so potencialni uporabniki? Kako do manjkajočih podatkov? Kdo naj bo nosilec tvorbe tovrstnih registrov? Kako pridobiti finančna sredstva zanje?

Pričakujemo vašo aktivno udeležbo, zato vas vabimo, da si zasnovo Registra onesnaževalcev ogledate na spletnem mestu: http://akvamarin.geo-zs.si/life-delavnica.

Delavnica je namenjena predstavnikom lokalnih skupnosti in državnih institucij, ki se ukvarjajo s problematiko varovanja okolja, z upravljanjem okolijskih tveganj in z urejanjem prostora ter upravljavcem vodovodov v Sloveniji, ki imajo velik interes varovanja okolja, dobrodošli pa so tudi predstavniki splošne javnosti.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e-naslov voka@vo-ka.si ali na telefon tajništva 01 58 08 364, najkasneje do 11. oktobra 2010. Število mest je omejeno.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš aktivni prispevek na delavnici. V pričakovanju, da bo delavnica uresničila vaša pričakovanja, vas lepo pozdravljamo.

dr. Brigita Jamnik, vodja projekta

Vabilo na delavnico

Arhiv novic